Orice sfârșit înseamnă un nou început

 

„Zmeii s-au întors și sunt hotărâți să distrugă bariera ce îi ține departe de Lumea Nouă. Nu au armele necesare pentru asta însă au un plan și sunt dispuși să facă orice pentru a-l duce la îndeplinire. Ielele nu mai răspund la chemare iar autoritatea Ilenei este pusă la îndoială. Eva a pierdut conexiunea cu lumea din care făcea parte și, de când a ieșit din pădure, trăiește experiențe senzoriale care par a fi ale altcuiva. Ana a reușit să îl scoată pe Andrei din castelul ielelor dar rolul ei nu este nici pe departe a fi finalizat. Și se pare că zmeii sunt întotdeauna cu un pas înainte.

În toată această furtună, Eduard își trăiește viața anostă. Ore nesfârșite petrecute la birou, fără prieteni și blocat emoțional. Nu se gândește niciodată că ar fi demn de băgat în seamă. Însă ce se întâmplă dacă, din senin, cineva îi dorește răul? De ce aude voci pe care nu le poate înțelege? Își pierde mințile sau este vorba de altceva?

Cine a fost dincolo de barieră tot timpul? Vor reuși Purtătorii să învingă ceea ce nu au putut învinge alții înaintea lor? Vor reuși să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat în Familia Regală? Vor alege calea corectă sau întunericul va părea mai atrăgător?”